Hozzávalók:
A piskótához:
A krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A piskótát a megszokott módon elkészítjük. A túrót kikeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, a citrom levével és héjával. A 10 db zselatinlapot vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk és melegítve feloldjuk a 6 ek. vízben. Elkeverjük 3-4 ek. túrós krémmel, majd a túró egészéhez adjuk. A habtejszínt kemény habbá verjük és a túrós krémbe forgatjuk. A lapra kenjük a túrós tölteléket. Hűtőben pihentetjük 3-4 órán át.
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, a nagyobb szemeket félbe vágjuk és kirakjuk vele a tortánk tetejét. A tortazselét a csomagoláson leírtak alapján elkészítjük és az epret szépen bevonjuk vele. Hűtőben tartjuk, amíg a zselé megdermed. Ezután szeletelve kínáljuk.