Hozzávalók:
A tésztához
A cseppekhez:
A krémhez:
Elkészítése:
A kókuszt összekeverjük a túróval, a cukorral és a tojás sárgájával. Ha a túró túl nedves lenne, tegyünk még bele kókuszt. Diónyi golyókat formázunk belőle, majd egy tálcára tesszük és fél órára berakjuk a fagyasztóba.
A margarint habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, a tejfölt, a tejet és a sütőporral összeszitált lisztet. Kettévesszük a tésztát, majd a felét beleöntjük egy teflonos koszorúformába.
A maradék tésztához hozzákeverjük a kakaóport, majd a fehér tésztára öntjük. Belesüllyesztjük a fagyott golyókat és 180 fokon 50 percig sütjük. (Tűpróbával ellenőrizzük)
A pudingporokat felfőzzük a tejjel és a cukorral, majd kihűtjük és belekeverjük a vajat. Megkenjük vele a tésztát, majd megszórjuk szórócukorral és csokilevélkékkel díszítjük.
Az eredeti recept tepsiben írja a sütését