Hozzávalók:
Kukoricatallér hozzávalói:
Elkészítése:
A csirkemellet klopfoljuk. A sonkát elkeverjük a reszelt sajttal, fűszerekkel, és a tejföllel. A csirkemellet töltjük a töltelékkel, és feltekerjük.
Baconnal minden szeletet begöngyölünk. Szorosan olajozott tepsibe tesszük, és a következő masszát öntjük rá: a tömlős sajtot a tejszínnel az aprított petrezselyemzölddel, és ízlés szerinti sóval elkeverjük. A húsra öntjük, majd sütőben megsütjük.
Amíg sül a husi, addig a vízben megfőzzük a kukoricadarát, hozzáadjuk a vajat és a sót. Kis lángon folyamatos keverés mellett addig főzzük, míg a kukoricadara fel nem veszi a vizet.
Hozzá keverjük a túrót, kéz melegre hűtjük. Adunk hozzá egy tojást, kis gombócokat formálunk belőle, majd lapítjuk. Zsemlemorzsába hempergetjük, serpenyőben néhány evőkanál olajon sütjük. A csirketekercsünk mellé tálaljuk. :)
A husihoz bármilyen sajtot használhatunk.