Hozzávalók:
Piskótához:
Karamellás krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük. Egy nagyobb tepsit (30*38 cm) kibélelünk sütőpapírral. 6 tojásos piskótát sütünk. Ehhez a lisztet egy tálba szitáljuk, elkeverjük benne a sütőport.
A tojásokat elválasztjuk. A fehérjéket habverővel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, amivel további 2-3 percet verjük.
Beleöntjük a tojások sárgáját, ezzel is 2-3 percet verjük. Beleszórjuk a sütőporos lisztet, de most már nem habverővel dolgozunk, hanem egy fakanállal óvatosan összeforgatjuk a tésztát.
A sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. 180 fokon 25 perc alatt alul-felülsütéssel megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, ha már nem ragad a fogpiszkára a tészta, akkor megsült.
Kiborítjuk a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt és hagyjuk kihűlni.
Közben a krémhez a pudingporokat a cukorral összekeverjük és a tejet fokozatosan adagolva csomómentesre keverjük.
Sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. A margarint habosra kavarjuk, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, összekeverjük. A piskótára simítjuk.
A hulalát keményre verjük a habfixálóval és a pudingos rétegre kenjük. A tetejére csokit reszelünk. Legalább 1 órára a hűtőbe rakjuk.