Hozzávalók:
Elkészítése:
A combok bőre alá fektetjük a szeletelt sajtos, majd mindkét oldalát ízlés szerint befűszerezzük. Egy tepsibe egymás mellé helyezzük őket, majd alájuk öntjük a tejet. A vajat felkockázzuk, majd a combot tetejére tesszük és egy picit rányomkodjuk a combokra. A fokhagymát vékonyra felszeleteljük, majd a tepsibe szórjuk.
A tepsit lefedjük alufóliával, majd előmelegített sütőbe helyezzük és közepes lángon (hőlégkeverés, 150 fok) egy óra alatt puhára pároljuk.
Egy óra múlva levesszük a fóliát, majd megszórjuk megfűszerezett reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe pirulni.
Sütés közben a tejből egy finom, fűszeres szaft lesz. Ízlés szerint készítsünk hozzá köretet és savanyúsággal,vagy bármilyen salátával tálaljuk. Nagyon ízletes étel, okvetlenül próbáljátok ki! :)