Hozzávalók:
Piskótához:
Bevonáshoz:
Tetejére:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját. Folyamatos keverés mellett belecsorgatjuk a felolvasztott csokoládét. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a masszához keverjük, utána hozzáadjuk a lisztet is. Egy 25*35 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, a masszát belesimítjuk és 180 fokos sütőben 50-60 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát végezzünk!
A bevonóhoz a vizet és a cukrot összekeverjük, majd felforraljuk. Levesszük a tűzről és a csokit belekeverjük, majd a margarint is hozzáadjuk és addig kevergetjük, amíg el nem olvad a csoki és a margarin is.
A kisült lapot ketté vágjuk és forró lekvárral megkenem. Kívülről is megkenem egy kicsit lekvárral és ráöntöm a csoki mázat. Amikor megdermedt az étcsokis máz a felolvasztott fehér csoki, margarin keverékével díszítjük.