Hozzávalók:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojássárgáját a cukorral és 6 evőkanál vízzel habosra kikeverem. A liszthez hozzákeverem a diót és a szódabikarbónát. A tojásfehérjét felverem kemény habnak és a végén hozzákeverek 6 ek vizet.
A tojássárgájához apránként hozzá adagolom a lisztet és a tojásfehérjét. Sütőpapírral bélelt ,20×30 cm-es tepsiben 180 fokon kisütöm. Még forrón lekenem a mogyorókrémmel és hagyom kihűlni.
A tejben megfőzöm a pudingporokat. Kihűtöm, majd hozzáadom a porcukorral habosra kikevert margarint.
Ketté veszem a krémet. Felébe a felolvasztott csokit csurgatom és kikeverem.
Megkenem a piskótát a sárga krémmel, rásorakoztatom a tejben mártott kekszeket, majd megkenem a barna krémmel is.
Végezetül a tejszínt kemény habbá verem és a tetejére simítom.