Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon megfőzzük.
A hagymát és a májat kockára, a gombát szeletekre vágjuk. A hagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával majd hozzáadjuk a gombát. Amikor majdnem kész, hozzákeverjük a májat és együtt pirítjuk. Őrölt borssal megszórjuk, készre pároljuk, megsózzuk és hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és petrezselymet. Összekeverjük és a felvert tojásokkal összefogatjuk. Hagyjuk hűlni.
Hőálló tálat kikenünk és beletesszük a tészta felét, majd rásimítjuk a tölteléket és betakarjuk a tészta másik felével. Tetejére öntjük a tejfölt, bőven megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, maximum hőfokon szép pirosra sütjük.
Vendégváráshoz nagyon jó fogás, mert előre elkészíthetjük, és akkor tesszük sütőbe, mikor a vendégek megérkeznek. Amíg sül nem kell vendégeinket magukra hagynunk.