Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Habhoz:
Tetejére:
Elkészítése:
A vizet a zsírral felforraljuk, majd belekeverjük a lisztet és összefőzzük (amíg el nem válik az edény falától). Hagyjuk 15-20 perc alatt kihűlni, majd a tojásokat egyenként, alaposan beledolgozzuk.
Egy nagyjából 25*35 cm-es tepsit alaposan elmosunk. A hátát zsírral megkenjük és a tészta felét rásimítjuk. 170-180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. 10 percig ne nyissuk ki a sütő ajtaját!
Akkor jó, ha érdekes, hullámos felületű lesz. Nem kell nagyon pirosra sütni. A maradék tésztát is kisütjük.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingporokat sűrűre. A margarint a porcukorral alaposan kihabosítjuk, majd a kihűlt pudingos krémet is hozzáadjuk és azzal is habosítjuk kicsit.
A tejszínt felverjük a vaníliás cukorral, majd 2-3 evőkanálnyit belekeverünk a pudingos krémbe.
Az alsó lapra rákenjük a vaníliás krémet, majd rásimítjuk a habot és befedjük a másik lappal. Porcukorral szórhatjuk vagy csokimázat csorgathatunk rá.