Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Szóráshoz:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük. Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A lisztet egy tálban elkeverjük a sütőporral és a kakaóporral. Egy másik tálban a tojások sárgáját habosra kavarjuk a cukorral és a vízzel. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a sütőporos liszttel felváltva a sárgájához keverjük. A sűrű masszát a tepsibe simítjuk. 180 fokon 13 perc alatt alul-felül sütéssel megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. 1-2 perc után egy nagyobb konyharuhára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és határozott mozdulattal szépen feltekerjük a konyharuha segítségével. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Addig a pudingport csomómentesre keverjük a tejjel, majd sűrűre főzzük. Néha megkavarva hagyjuk kihűlni. Közben a porcukrot habosra keverjük a margarinnal. Ha minden kihűlt, a porcukros krémet a pudingossal és a kókuszreszelékkel összekeverjük.
A piskótát kitekerjük. A krém 2/3-ad részével megkenjük, és ismét feltekerjük. A maradék krémet szépen elsimítjuk a piskóta külső részén és megszórjuk kevés kókuszreszelékkel. 1-2 órát a hűtőben pihentetjük, ezután szépen szeletelhető.