Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat cukorral habosra keverjük (nem kell szétválasztani), majd hozzákeverjük az olajat, a tejet és a sütőporral elkevert lisztet is. Előmelegített sütőben 180 fokon aranysárgára sütjük egy 20×30 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsiben.
A tejfölt a vaníliás cukorral összekeverjük, majd a megsült, de még forró tésztára simítjuk és hagyjuk teljesen kihűlni.
Amikor kihűlt, egy órára hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen.
A vaníliás pudingporokat egy kevés vízben csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi vizet, a cukrot és a boleró italbort. Megfőzzük, majd kéz melegre hűtjük és a hűtőben lévő tésztára öntjük. Visszatesszük a hűtőbe és egy óra múlva szeleteljük.