Hozzávalók:
A piskótához:
A krémhez:
A mártáshoz:
A forgatáshoz:
Elkészítése:
A tojásokból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, belesimítjuk a sütőpapíros tepsibe, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt ketté vágjuk.
A krémhez a margarint 15 dkg porcukorral kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát. Az egészet krémesre keverjük.
A mártáshoz a kakaóport kikeverjük a cukorral, a pudingporral, a rumaromával és 2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk és hozzáöntjük a kikevert kakaós masszát. Állandóan kevergetve egyszer forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről és kihűtjük.
A piskótát megkenjük a kakaós krémmel, ráhelyezzük a másik lapot és kockára vágjuk. A kockákat a csoki mártásba, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Tepsi méret: 24*30 cm