Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból piskótát sütök sütőpapírral bélelt tepsiben.(23x33cm-es tepsiben sütöttem)
Amíg hűl a tészta, elkészítem a tölteléket:
A túrót, a porcukrot és a vaníliát kikeverem. Beleforgatom a tejszínhabot, végül az előírás szerint elkészített, langyosra hűlt tortazselét.
Összeállítás: A tésztából hosszanti irányban levágok 1 csíkot, félreteszem. (Ez lesz az őzgerincformát lefedő lap) A megmaradt szélesebb piskótaszeletet beleterítem egy folpackkal bélelt őzgerincformába. Ebbe az üregbe töltöm a krém felét. Őszibarackdarabokat rakok rá, majd ráterítem a krém 2. felét. Befedem a félretett piskótacsíkkal és a hűtőben dermesztem. Dermedés után tálcára borítva, szeletelve tálalom.