Hozzávalók:
Lapok:
Kókuszos krém:
Puncsos krém:
Oldalára:
Tetejére:
Elkészítése:
2 tojást szétválasztunk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük 2 ek cukorral, majd lazán beleforgatjuk a sárgákat. 2 ek lisztben elkeverjünk fél cs sütőport, majd a habba keverjük lazán. Egy 23 cm-es tortaformát kivajazunk, lisztezünk. A masszát belesimítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Még egy ugyanilyen lapot sütünk. Sütünk még két kakaós lapot 2 tojásból, 2 ek cukorból, 1 ek lisztből, 1 ek kakaóporból és fél cs sütőporból. A lapokat kihűtjük.
A kókuszos krémhez a pudingport elkeverjük a tejben, hozzáadjuk a cukrokat és sűrűre felfőzzük. Kihűtjük, majd a margarinnal kihabosítjuk és belekeverjük a kókuszreszeléket. Keveset tegyünk félre a torta oldalára is.
A puncsos krémhez a pudingport felfőzzük a tejben a cukrokkal, majd még forrón a két kakaós lap közé kenjük.
Agy fehér lapra rákenjük a kókuszos krém felét, rátesszük a megtöltött barna lapokat, erre rákenjük a maradék kókuszos krémet és befedjük a maradék lappal. A félretett kókuszos krémmel körbekenjük a torta oldalát és kitesszük az ostyarudakkal. Tetejét bevonjuk olvasztott csokival és megszórjuk tortadarával.