Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásfehérjékből a cukorral kemény habot verünk,majd hozzákeverjük a sütőporral, keksszel elkevert diót. A masszát 4 evőkanál vízzel lazítjuk.
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral bélelünk, a masszát belesimítjuk és 180 fokra melegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük, mint egy piskótát.
A krémhez a tojás sárgákat a liszttel, kakaóporral, tejjel simára keverjük és felfőzzük. Közben beletördeljük a csokoládét is és sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük és a kihabosított vajjal jól kikeverjük, majd a kihűlt süteményen elsimítjuk. A tejszínt kemény habbá verjük és a krémre tesszük, nem simítjuk el teljesen.
A csokis pudingport a cukorral, olajjal,v ízzel felfőzzük és langyosan a tejszínre csurgatjuk és egy villával a tejszínbe fésüljük.