Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához valókat alaposan összekeverjük és egy 22*38 cm-es tepsiben megsütjük. Előtte a tepsit kibéleljük sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 180 fokra. 5-10 perc után mérsékeljük a lángot 160 fokra és szép pirosra sütjük. A kihűlt tészta felső 1/3-át levágjuk és egy edénybe morzsoljuk.
Felforraljuk a vizet és a cukrot, hozzáadjuk a lekvárt. Lereszeljük a fagyasztott narancsot és a tészta morzsához keverjük, majd a cukros vizet is hozzákeverjük és a tészta tetejére simítjuk az így kapott krémet.
Vízgőz fölött kis edényben megolvasztjuk a tortabevonót az olajjal. Miután megolvadt, a sütemény tetejére simítjuk. Miután a csokimáz megdermedt szeletelhetjük is.