Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Három egyforma lapot sütünk a következőképpen: begyújtjuk a sütőt és 180 °C-ra állítjuk, hogy bemelegedhessen. 4 tojásfehérjét kemény habbá verünk. A 4 tojás sárgájához adunk 4 evőkanál cukrot, fél csomag sütőport, fehéredésig keverjük, majd adunk hozzá 3 evőkanál hideg vizet, végül a 4 evőkanál lisztet, a 3 evőkanál diót és tojások felvert habját. Margarinnal kikent, liszttel kiszórt tortaformába öntjük, elsimítjuk. Előmelegített sütőbe toljuk, majd közepes lángon tűpróbáig sütjük. A maradék alapanyagokból még két lapot sütünk.
A tejhez hozzáadjuk a pudingport és krémet főzünk belőle. Miután kihűlt, hozzákeverjük a margarint, a cukrot és a diót. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat. Ügyeljünk arra, hogy az oldalára is maradjon a krémből. A csokival tetszőlegesen díszíthetjük.