Hozzávalók:
Tésztához:
A golyókhoz:
A krémhez:
A bevonathoz:
A díszítéshez:
Elkészítése:
Először a golyókat készítsük el,majd félre tesszük hűvös helyre. A hozzávalókat simára keverjük és vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formázunk.
Az egész tojásokat a cukorral elektromos habverővel (10 perc) keményre felverjük, majd hozzákeverjük az olvasztott margarint és tovább keverjük.
A lisztet a sütőporral elvegyítjük, majd hozzákeverjük egy fakanál segítségével. Egy tepsit (22×39-es) sütőpapírral kibélelünk, a tésztát elfelezzük. Felét a tepsibe öntjük és elsimítjuk. A másik felébe a kakaóport keverünk és a fehér tésztán egyenletesen elsimítjuk.
A kókuszgolyókat rátesszük, egy kicsit bele is nyomkodjuk. 180 fokra melegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük. A sütőpapírt levesszük róla és hagyjuk kihűlni.
A tejet, cukrokat, lisztet simára keverjük és felfőzzük, még forrón a kókuszreszeléket hozzákeverjük, majd kihűtjük. A kihabosított margarinnal összekeverjük, jól kihabosítjuk és a tészta tetejére simítjuk.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük és a süteményt bevonjuk. Kókuszreszelékkel díszítjük.