Hozzávalók:
A tésztához:
A krém hozzávalói:
Máz a tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé vesszük. Az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport, majd mindkét tésztához hozzáadunk 2 kanál tejet és jól kidolgozzuk őket.
A tésztákból két világos és két csokis lapot sütünk, 24×22-es tepsiben 180 fokon.
A tejben a pudingot a leírtak szerint elkészítjük, majd kihűtjük. A margarinból és a porcukorból krémet keverünk, és amikor a puding kihűlt összekeverjük vele. A krém 1/3-ad részét külön vesszük és kakaóport keverünk bele.
Összeállítjuk a süteményt, az alsó világos lapra vaníliás krém kerül, majd erre jön egy csokis lap és rá a csokis krém. Újból világos lap következik világos krémmel, majd a tetejére a második csokis lap.
A tetejére cukormáz kerül, amihez a tojásfehérjét a citromlével és a porcukorral kikeverjük gőz felett, majd a tészta tetejére simítjuk. Ha megkötött az máz, forró vízbe mártott késsel szeleteljük.