Ribizlis vanília kocka

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 25 dkg  margarin
  • 1db kakaós piskótalap
  • 1 cs. vaníliaízű pudingpor
  • 2 ek. cukor
  • 3 dl tej
  • 15 dkg porcukor
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • 20 dkg ribizli (vagy más idénygyümölcs)
  • tejszínhab és mandulaforgács a díszítéshez

Elkészítése:
A pudingot a leírás szerint elkészítjük. A margarint felmelegítjük, a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a kihűlt pudingot és összedolgozzuk. Az elkészült krémhez hozzáadjuk a megtisztított ribizlit. A piskótát kétfelé vágjuk, megtöltjük a krém felével, majd a sütemény tetejét és oldalát bevonjuk a másik felével. Közvetlelenül a tálalás előtt kockára vágjuk, tejszínhabbal, ribizli szemekkel és reszelt mandulaforgáccsal díszítjük. Jó étvágyat!