Hozzávalók:
Tészta:
Kevert tészta:
Továbbá:
Elkészítése:
Az első tészta anyagait összegyúrjuk, 3/4 részét kis tepsibe (30×22 cm) nyújtjuk, és megkenjük a lekvárral.
A második tésztához a margarint kikeverjük a cukorral, a tojással, a tojássárgával. Hozzádolgozzuk az ételfestéket, a szódabikarbónát, a tejet, a lisztet, majd a keveréket ráöntjük a lekvárral megkent tésztára.
Az első tészta 1/4 részéből rudakat sodrunk ceruza vastagságúra, a rudakat egyenletes távolságra hosszában rárakjuk a színes tésztára. Sütés közben a rudacskák belesüllyednek a tésztába, és amikor felvágjuk a süteményt, babosnak fog látszani.
Amíg a tészta sül, a tojásfehérjét a porcukorral vízgőz felett sűrűre keverjük, és a meleg tésztára kenjük. Kihűlve vágjuk fel. Díszítésként megszórjuk színes kókuszreszelékkel, cukorral.