Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy tálban összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a tojásokat és az előzőleg összevegyített szárazanyagokat. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját, majd jó alaposan összekeverjük a masszánkat. Kis gömböket formálunk belőle, két teáskanál segítségével, majd forró olajban megsütjük.
Konyhai papírtörlővel bélelt tálba szedjük és a felesleges olajat leitatva, még forrónk porcukorba hempergetjük a fánkokat.
Kedvünk szerint kínálhatunk hozzá lekvárokat,dzsemeket,csoki öntetet, ám így, porcukor kéregbe burkolva is nagyon fincsiségesek ;)
Gyerkőceim egy szempillantás alatt eltüntették az összes fánkocskát :D
Vigyázat, duplájára gyarapodik a térfogatuk és hajlamosak hamar megégni!