Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojások fehérjét a sóval felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. A tojások sárgáját elkeverjük az olajjal, aztán hozzáadjuk a habhoz és addig keverjük, amíg a habbal elkeveredik és ehhez kanalanként óvatosan beleadagoljuk a szódabikarbónás lisztet. A masszát a kivajazott és lisztezett 26 cm-es tortaformába simítjuk, majd 180 fokos, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük /kb 20 perc. A kész piskótát kihűtjük.
A pudingokat kevés tejjel kikeverjük, a többit feltesszük forrni és jó sűrűre felfőzzük. Amíg hűl a puding, addig a vajat vagy margarint, rumaromát, vaníliás cukrot és a porcukrot habosra keverjük. Ha teljesen kihűlt a puding összekeverjük a vajas krémmel és az áttört gesztenyével.
A piskótát lapba vágjuk és a lapokat megkenjük. A krémből annyit hagyunk, hogy a tetejére és az oldalára is jusson.A csokit összetörjük és gőz fölött az étolajjal felolvasszuk, majd a tetejére csorgatjuk. A tejszínhabot a fixálóval felverjük és a tortát díszítjük vele.