Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A csirkemellet szintén csíkokra vágjuk. A rizsből egy kevés sóval és ételízesítővel párolt rizst készítünk.
A csíkokra vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne borssal, szárnyas fűszerrel, curry porral és egy csipet gyömbérrel. Kevés olajat öntünk rá, átforgatjuk és a hűtőbe tesszük egy órára.
A csirkemellet serpenyőben vagy wokban nagy lángon átpirítjuk, majd kiszedjük és félre tesszük. A serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket is. Visszatesszük a csirkét és összeforgatjuk a zöldségekkel, ízesítjük és ráöntjük a szójaszószt.
A csirkés-zöldséges ragunkat tálalás előtt összekeverjük a rizzsel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!