Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgáját elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sütőport, 1 dl kávét, 2 ek olajat és végül a lisztet. A tojásfehérjét habbá verjük és fokozatosan kevergetve, hozzáadjuk a korábban elkészített masszához.
Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben megsütjük. Amíg hűl a tészta addig elkészítjük a krémet.
A pudingport a tejjel és a kávéval felfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd összekeverjük a pudinggal és a tésztára kenjük.
Tetejére: a csokoládét darabokra törjük, 2 ek olajat adunk hozzá és gőz fölött megolvasztjuk, majd egyenletesen eloszlatjuk a krémen.