Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tészta elkészítése:
A 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük, ezután hozzáadjuk a 6 evőkanál kristálycukrot, a 6 evőkanál lisztet, amiben elkeverjük a fél csomag sütőport. Majd 2 evőkanál zsemlemorzsát adunk hozzá, és végül 2 evőkanál étolajat. Sütőpapíros tepsit dióval megszórjuk, majd ráöntjük a tésztát, és lassú tűznél 160-170 fokon készre sütjük. Ha a tészta kihűlt, kenjük meg nutellával vagy olvasztott csokival.
A krém elkészítése:
6 tojássárgáját, 5 dl tejet és 3 csomag vaníliás pudingport simára keverünk, felfőzzük és kihűtjük. Közben habosra keverünk 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral, és a kihűlt pudinghoz adjuk. A krémet kettéosztjuk, az egyikhez kakaót keverünk. A tésztára kiskanállal kanalazzuk.
Ezután 5 dl habtejszínt 1-2 ek. porcukorral és egy vaníliás cukorral kemény habbá verünk, és a krém tetejére kenjük. Tetszés szerint kakaóporral díszíthetjük.