Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemájat jól megmosom megtisztítom és szűrőbe teszem, hogy jól lecsepegjen. A hagymákat vékony karikára, a szalonnát apró kockára vágom, a paprika magházát eltávolítom és felkarikázom.
A zsíron lepirítom a szalonnát, ezután ráteszem az egyik hagymát, amikor kezd barnulni megszórom delikáttal, a kétféle borssal, majoránnával, elkeverem és ráteszem a lecsöpögtetett májat. Mielőtt készen lenne a máj, rádobom a paprikát még ezzel is főzöm kb 2-3 percet.
A burgonyát megtisztítom vastagabb karikára vágom, 5 percig előfőzöm, leszűröm megforgatom a lisztben és szép barnára sütöm, a másik hagymát ugyan így megforgatom a lisztben és barnára sütöm.
Nem kell ragaszkodni a csirkéhez, remekül működik a sertés májjal is!