Hozzávalók:
Elkészítése:
A túrót elkeverjük ízlés szerint cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával és levével, majd beledaraboljuk a meghámozott őszibarackokat.
A habtejszínt/cukrászhabot felverjük a habfixálóval. Ennek a 3/4-ed részét a túróhoz keverjük.
Meglangyosítjuk a tejet és rakunk bele cukrot. Ebbe mártogatjuk a babapiskótákat.
Egy tortaforma vagy egy jénai aljára rakunk egy réteg babapiskótát. Erre jön a túrókrém, majd ismét babapiskóta és a maradék krém. A tetejére rakjuk a megmaradt habot.
A csokit megolvasztjuk, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy csorgatni lehessen és ezzel díszítjük a tetejét.
Én jénaiban készítettem, miután összehűlt szépen lehetett szeletelni, mint egy tortát.