Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a lisztet a sütőport és a vajat elmorzsoljuk, majd a cukorral a tojások sárgájával és 1,5 dl tejjel összegyúrjuk. Lisztezett deszkán 3 darab, 30 x 30 cm-es lapokká nyújtjuk, és a tepsi tetején megsütjük őket, előmelegített sütőben egyenként 10-12 percig sütjük.
Ha kihűltek, az egyiket összetörjük, a maradék tejjel leforrázzuk. A krémhez a vajat a cukorral habosra keverjük, a rummal, a baracklekvárral és a kakaóporral ízesítjük, majd az előzőekhez adjuk. A krémet a két tészta lap közé kenjük. A tetejére a habbá vert tojásfehérjét vízgőzre állítjuk, és a cukorral 4-5 percig tovább verjük, a tésztára kenjük, majd a megolvasztott csokoládét rá csorgatjuk. Villával megcifrázzuk, ás a hűtőben dermedni hagyjuk.