Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, előkészítünk egy tepsit (20*30 cm) és sütőpapírral béleljük.
A pudingporból és tejből a kétféle cukor hozzáadásával sűrű krémet főzünk.
A leveles tésztát megfelezzük és az egyik felet, tepsi méreténél kissé nagyobbra nyújtjuk, villával megszurkáljuk és 6-8 perc alatt elősütjük. Erre azért van szükség, hogy a puding ne áztassa el a tésztánkat.
Következik a vaníliás massza, amit egyenletesen elkenünk a tésztán. A piskóta korongokat sorakoztatunk a tetejére és ezeket befedjük a barack darabokkal. Következik a tészta másik fele, amivel befedjük az egész süteményt.
Ismét megszurkáljuk több helyen, hogy ne hólyagosodjon fel túlságosan. Ismét sütőbe tolva, 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Kis pihentetés után, óvatosan a sütőpapír segítségével rácsra emeljük és teljesen kihűtjük. Tálalás előtt porcukorral hintjük és olvasztott csokoládét csorgatunk tetejére.
Másnap igazán finom és szépen szeletelhető.