Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
3 tojást a habverő keverőtáljába ütünk, hozzáadunk 3 ek cukrot és 10 perc alatt keményre felverjük. 3 ek lisztet elkeverünk 1 ek darált dióval és 1 cs sütőporral. A felvert tojáshoz forgatjuk a lisztes elegyet óvatosan, majd egy 26 cm-es tortaformát kivajazunk és lisztezünk, majd a masszát egyenletesen belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük a lapot. A maradék alapanyagokból másik két lapot sütünk.
A krémhez kevés tejben elkeverjük a lisztet és a pudingport, majd felöntjük a maradék tejjel és állandó keverés mellett sűrűre főzzük, majd langyosra hűtjük. A margarint, porcukrot és a vaníliás cukrot a pudingos krémbe dolgozzuk, kihabosítjuk, majd a darált dióval, citrom levével és héjával, valamint a rummal ízesítjük. A habtejszínt a fixálóval felverjük, majd ezt is a pudingos krémhez dolgozzuk.
A lapokat betöltjük a krémmel, majd a tetejét és az oldalát is megkenjük vele. A habtejszínt felverjük a fixálóval, majd ízlés szerint díszítjük a tortát.