Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
Egy 26 cm-es tortaformát margarinnal kikenünk és liszttel megszórjuk.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét keményre felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot. Ezután hozzákeverjük a tojás sárgákat, végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet és fakanállal óvatosan összedolgozzuk. Beleöntjük a tortaformába és takarékon tűpróbáig sütjük.
Közben a szokásos módon elkészítjük a pudingot, csak nem tesszük bele a cukrot. A vajjal összedolgozzuk a porcukrot és hozzáadjuk a kakaóport is. Ebből egy keveset félreteszünk a díszítéshez. Amikor a puding kihűlt hozzákeverjük a vajas porcukrot.
A piskótát ketté vágjuk, megkenjük a krémmel, rátesszük a piskóta másik felét és bevonjuk a krémmel.
Azt a krémet amit félre tettünk a díszítéshez nyomózsákba tesszük és a torta tetejére köröket formázunk az oldalára pedig hosszába csíkokat.
Tálcára helyezzük, majd a marcipánmasszából gombákat készítünk és kirakjuk vele az oldalát.