Hozzávalók:
Elkészítése:
A tepsire rakom a megpucolt és negyedekre vágott hagymát, valamint a megmosott és nagyobb kockákra vágott zöldségeket. Az egészet megsózom, megborsozom, és 4 evőkanál olívaolajjal meglocsolom. Az egészet jól összeforgatom kézzel, hogy mindenhova jusson a fűszerekből, majd 195 fokon 30 percig sütöm a sütőben.
Amíg a zöldségek sülnek, addig megmosom a saláta mixet és egy tálba teszem.
A csirkemellet felkockázom és jó alaposan megszórom grillfűszer keverékkel, majd egy nagyobb serpenyőbe téve, kevés olajon megpirítom. Amint a csirkemell kihűlt, ráöntöm az olajával együtt a salátára és összekeverem.
Amint a zöldségek elkészültek, tányérra teszem a salátával együtt és már lehet is fogyasztani.