Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A tojás sárgáját a cukor felével felverjük, majd a fehérjét is felverjük a megmaradt cukorral. Ezeket óvatosan elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Sütőpapírral bélelt formában tűpróbáig sütjük.
A pudingot felfőzzük a tejjel és a cukorral, ahogy a csomagolás írja, majd kihűtjük. A tejszínt felverjük a habfixálóval. A pudingot gép segítségével szétverjük, hogy ne legyen darabos. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket és belekeverjük a habfixálót.
A tortát 3 lapra vágjuk és a krémmel megtöltjük. Az oldalát és tetejét tejszínhabbal körbekenjük, díszítjük. Én ráadásként kevés ananászdarabbal díszítettem, amit tortazselével leöntöttem, de ez elhagyható.