Házi leveles tészta sós változatban elkészítve. Nem recept, csak ötlet . . de azért mutatós nem ?
Hozzávalók 4 darabhoz:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, valamint egy közepes tepsit sütőpapírral bélelünk.
A tésztát vékonyra nyújtjuk és széleit levágva egyenlő méretű kockákat vágunk. 2*2 cm-s peremet hagyva keretet vágunk egy éles késsel, úgy hogy az egyik szemközti csücsköt nem vágjuk át teljesen, mert ez fogja adni átellenben hajtva a péksütink szélét.
A teljesen kivágott oldal keretet áthatjuk a másik oldal belső keretéhez, valamint a másik szélével is így járunk el is így járunk el.
A tészta lapokat ráhelyezzük a tepsire. A belsejüket megkenjük ketchuppel, friss kakukkfű levélkéket morzsolunk rá és virslit karikázunk a tetejére. Sajttal borítjuk.
A képkeret szélét tojással lekenjük és tetszőleges magokkal szórjuk. Előmelegített 200 fokos sütőben, 8-10 perc alatt ropogósra sütjük.