Hozzávalók
A tésztához:
A krémhez:
A habhoz:
A mázhoz:
Elkészítése:
A tészta alapanyagait – a liszt kivételével – gőz felett habosra keverjük, majd belegyúrunk 30 dkg lisztet.
Két lapot sütünk belőle egy 25×39 cm-es tepsi hátán.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingport, a vaníliás cukorral, a liszttel, 3 tojás sárgával, majd még melegen belekeverjük a 3 tojás keményre vert habját. Ha kihűlt összekeverjük a porcukorral kihabosított vajjal.
A habhoz a tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval keményre verjük.
A krémet és a habot a két lap közé töltjük, majd bevonjuk az olajjal, gőz felett megolvasztott tortabevonóval.
A csokoládé mázon dermedés előtt bejelöljük a kockákat.