Egyszerű, zöldséges egytálétel, elfoglalt anyukáknak!
Ha sietnénk, tésztával vagy párolt rizzsel is tálalható!
Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk és olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és rádobjuk a megtisztított, kockára vagy csíkokra vágott húst.
Felöntjük némi vízzel, fűszerezzük és tovább főzzük. Amikor félig kész, a megpucolt, kockázott cukkinit is beletesszük és így főzzük tovább,
míg el nem készül.
Mielőtt elzárnánk, hozzákeverjük a főzőtejszínt, melyben előzőleg simára kevertünk 1-2 csapott ek. keményítőt vagy lisztet. Megkóstoljuk, ha szükséges még ízesítjük, majd 2-3 perc után elzárjuk.
Nokedlivel, főtt tésztával, vagy párolt rizzsel tálaljuk.