Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a négy tojás sárgáját és tovább keverjük. Hozzáadjuk a lisztet a sütőport, a kakaóport, és végül a tojás habbá vert fehérjét.
Óvatosan összekeverjük, majd egy 20×30-as sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, a porcukrot a tejföllel és citrom levével elkeverjük, majd hozzáadjuk a habtejszínt. Az elkészült krémet a kihűlt tésztára kenjük, melyre ráhelyezzük a kivi szeleteket.
A tortazselét a cukorral és a vízzel felforraljuk, majd amikor langyos óvatosan a kivi szeletekre kanalazzuk. Egy órára a hűtőbe tesszük!