Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy lábasban olvasszuk fel a vajat, a csokoládét és a cukrot. Adjuk hozzá a tejet és a tejfölt, majd amikor elhűlt keverjük bele a tojást. A sütőport keverjük a liszthez, majd a keveréket szitáljuk a csokis masszához.
A muffin formába tegyünk papírt, majd kanalazzuk bele a tésztát. ( egy-egy evőkanálnyit) Tegyük az előmelegített sütőbe és 20-25 perc alatt süssük meg. Amikor kihűlt kezdődhet a díszítés.
Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládékat. A muffinokat mártsuk bele az étcsokiba, aztán a fehércsokival rajzoljunk rá spirált, majd gyorsan amíg a csoki megkötne, egy fogvájó segítségével – a muffin közepétől indulva a széle irányába – húzzunk vonalakat.