Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojás sárgákat kikeverjük a vízzel és a porcukorral, majd hozzáforgatjuk a felvert tojás fehérjét és a sütőporral elkevert lisztet.
A tészta 3/4-es részét egy kivajazott, kilisztezett, gáztepsibe tepsibe öntjük, a maradék tésztába pedig belekeverjük a kakaóport és kanállal a sárga tésztára halmozzuk.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingport, majd ha langyosra hűlt hozzáadjuk a margarint és a porcukort, majd alaposan kihabosítjuk.
Rákenjük a piskótára, majd a tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel.
A krémhez a pudingot a tejjel felfőzöm, és hűtöm.A porcukrot a rámával habosra keverjük,és a kihűlt krémhez adjuk.
Akinek van kedve a lapot ketté vághatja és krémmel megkenheti vékonyan.