Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és három részre osztjuk. Kinyújtjuk és közepes méretű tepsi hátán kisütjük a lapokat. Hagyjuk hűlni a kisült lapokat, közben elkészítjük a krémet.
A lisztet fokozatosan elkeverjük a tejjel és állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük a cukorral és hozzákeverjük a lisztes krémhez, majd kétfelé vesszük és tovább ízesítjük: az egyik krémhez a citromlevet adjuk, a másikhoz a kakaóport és a rumaromát. Felváltva megtöltjük vele a lapokat, majd kis időre hűtőszekrénybe tesszük.
A csokimázhoz a cukrot feloldjuk a vízben és gőz felett sűrűre főzzük a darabokra tört tortabevonóval. Levesszük a tűzről és hozzákeverjük a margarint, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét.