Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst vagy kockára vagy csíkokra vágom, kinek hogyan tetszik. Serpenyőbe rakom és jól megszóroma gyros fűszerkeverékkel, kevés olajon megsütöm, a végén fahéjat szórok rá. Nyáron nem fagyasztott kész sült krumplit használok, hanem burgonyát veszek és nálunk mostanában kockára vágva sütjük, valamiért a család így jobban szereti, de természetesen hasábra is lehet szeletelni. Olajban készre sütöm, sózom.
A salátát elkészítem. A paradicsomot, az uborkát kisebb darabokra, kockákra vágom, hozzáadom ízlés szerint az olívabogyót és a kisebb darabokra vágott fetasajtot, az apróra vágott lilahagymát és oregánóval megszórom, összekeverem. A tzatziki salátaöntetport összekeverem a joghurttal, a kígyóuborkát reszelőn a legapróbb lyukon lereszelem és konyomkodom, majd ezt is belekeverem a joghurthoz.
Jó étvágyat hozzá!