Hozzávalók:
A tésztához:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit bedagasztjuk, és 20 percig kelesztjük, majd ketté osztjuk, és 2 db pizzasütőt megolajozunk, majd a tésztákat kézzel széthúzva egyenletesen a formákba tesszük. Villával megszurkáljuk, majd 10 percig hagyjuk pihenni.
A zöldségeket felkarikázzuk, a szalonnát kisebb darabokra vagdaljuk. A sajtot durva reszelőn lereszeljük. A tésztákat ecsettel megkenjük a pizzaszósszal, majd a paradicsommal kezdjük kirakni. Erre jön a póré, a fokhagyma, a szalonna, a fűszerek és a tetejére a gomba. Picit megsózzuk, majd a sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben, légkeveréses alsó sütéssel 210 fokon 13 perc alatt készre sütjük.
Saját készítésű pizzámnak párja nincsen,és ezt a családom mondja!