Hozzávalók (4 személyre):
Elkészítése:
A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, mindkettőt feldaraboljuk apró darabokra.A vajon megfuttatjuk a hagymát, rádobjuk a burgonyát.Átkeverjük és fölengedjük a csirkehúslével.Teszünk hozzá 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymát,sót,borsot és ételízesítőt.(Vigyázzunk ne hogy sós legyen, mert a csirkehúslé és a sajt is tartalmaz sót.)Kb 15 perc alatt puhára főzzük,a tűzről levéve turmixgéppel pépesítjük (de ez nem kötelező).Visszatesszük a tűzre és beleszórjuk a reszelt sajtot,addig kavargatjuk míg el nem olvad.Ezután jöhet bele a karikára vágott virsli,amit szintén készre főzünk benne.
Jó étvágyat!