Hozzávalók:
A leves betétjeként:
Elkészítése:
A gombát alaposan megmossuk, felszeleteljük. A vöröshagymát és a snidlinget finomra aprítjuk.
A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát és a snidling felét, majd sózzuk, borsozzuk és ételízesítőt adunk hozzá, és ezek után 10-15 percig pároljuk. Robotgéppel vagy botmixerrel összeturmixoljuk, és felöntjük a kívánt mennyiségre.
Pár percig forraljuk, majd a liszttel vagy keményítővel elkevert tejszínnel besűrítjük. Beletesszük a sajt 2/3 részét, egyet forralunk rajta, majd levesszük a tűzről.
Tálalásnál a levest megszórjuk a maradék sajttal és snidlinggel. Leves gyöngyöt vagy pirított zsemlekockát adunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!