Hozzávalók:
Elkészítése:
Kettesével ragasszuk össze baracklekvárral a korongokat. Egy kerek, kb. 20 cm átmérőjű tálat béleljünk ki fóliával. A kiviket hámozzuk meg és fél cm vastagra karikázzuk.
Rakjuk ki vele a tál alját. A habport felverjük a tejjel. A tejfölt kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt. A zselatint kb. 5 percig áztassuk 50 ml hideg vízben, főzzük fel, de ne forraljuk, majd öntsük a tejszínes masszához és keverjük sűrű krémmé. A tálat felváltva töltsük meg a tejszínes krémmel és a korongos réteggel. Az utolsó réteg korong legyen.
Én tettem bele még gyümölcsdarabokat is. Ez Lehet kivi, narancs, barack stb. Kb. 4 órára hűtőszekrénybe tesszük, majd kiborítjuk.