Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet összemorzsoljuk a margarinnal, majd beletesszük a négy tojásságát. Az élesztőt megfuttatjuk a fél deci tejben egy kanál cukorral és a liszthez adjuk. Jól összedolgozzuk-gyúrjuk. Amíg a tészta pihen, a 6 tojásfehérjét a cukorral gőz fölött sűrű masszává verjük. Szuper kemény krémes lesz! A tésztát négy részre vágjuk, 2-3 mm vastagra nyújtjuk és rákenjük a tojásfehérje krém 1/4-ét. Mint a bejglit, feltekerjük és bő ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe pakoljuk és 200C-fok körüli hőmérsékleten sütjük, kb. 15 percet. A többi tésztadarabbal is így járunk el. Kiadós, és nagyon finom!