Hozzávalók:
Elkészítése:
A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, és csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk, és apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.
A kelkáposztát a krumplival együtt vízben feltesszük főni. A vöröshagymát is felszeleteljük, valamint a sót, ételízesítőt, 2 db marhahúsleves-kockát, őrölt köményt és a zúzott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, borsot, sót hozzáadjuk. Miközben a leves fő, a virsliket 1 cm vastagon felkarikázzuk. Kb. 30 perc alatt megpuhul a káposzta és a krumpli.
A tejfölt kevés liszttel, vízzel simára keverjük. Beletesszük a virslikarikákat, pirospaprikával megszórjuk, valamint a tejfölös habarékot hozzáadjuk és felforraljuk.