Hozzávalók:
A sajtos töltelékhez:
A meggyeshez:
A tészta kenéséhez:
Elkészítése:
A tésztát a hozzávalókból a szokásos módon megdagasztjuk, majd 4 részre osztjuk. Kör alakúra nyújtjuk, megkenjük a fele felhabosított margarinnal, és rátesszük a másik tésztalapot. Összesodorjuk, és 8 cikkre vágjuk.
A sajtosnál a sajtokat ketté vágjuk, a cikk szélesebb felére tesszük, majd feltekerjük.
A meggyesnél a lisztet a pudingporral simára keverjük, ízesítjük fahéjjal, ízlés szerint cukorral, felfőzzük, majd kihűtjük és a meggyet hozzákeverjük. A kifliket megtöltjük vele.
200 fokon szép pirosra sütjük őket. 8 db sajtos, 8 db meggyes kifli lett, jól megkeltek, és szép nagyok lettek.