Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A 29 cm-es forma kikenéséhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
Kemény habbá verjük a tojások fehérjéit a cukorral, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk és tovább verjük. Majd hozzákeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de nem meleg margarint.
A margarinnal kikent sütőformában világosra sütjük, és ha elkészült kihűtjük. A pudingot felfőzzük és langyosra hűtjük, majd a kihűlt tésztára kenjük. A hűtőbe tesszük addig, míg a puding megdermed. Kirakjuk gyümölcsökkel. Egy színtelen zselatint 3 dl vízben, 2 evőkanál cukorral feloldunk, kissé lehűtjük, és amikor kezd kocsonyásodni a gyümölcsök tetejére öntjük. Jól lehűtjük és tálaláskor felszeleteljük.